Kategoriler
Gündem Haber

Cübbeli’den Kaset Açıklaması

Paris’le Bile Yan Yana Koyarlar!

‘Cübbeli Ahmet Hoca’  olarak tanınan İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Mahmut Ahmet Ünlü hakkında bir kaset skandalıdır gidiyor. Cübbeli Ahmet Hocaya ait olduğu iddia edilen belaltı  görüntülerin olduğu kaset halen tartışılıyor. İnananlar da var kara tuzak diyenler de…Cübbeli hoca ise bu konuya kendi tarafından açıklık getirdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Cübbeli hocanın da kaseti çıktı

Kendisine kurulan tuzakla ilgili bilgi geldiğini ancak haberin kaynağını söyleyemeyeceğini belirten Cübbeli Ahmet Hoca, “Bu bilgilerde Ankara’da 3-4 hoca hakkında tezgâh yapıldığını ve aralarında benimde olduğumu söylediler” dedi.

“Meyveli ağacı taşlarlar bu ülkede” diyen Cübbeli, “Bana gelen bilgiye göre, benim aleyhimde yazılan kitapların Ankara’da dağıtılmaya başlandığı söylendi” diye konuştu. Cübbeli Ahmet, “Paris Hilton diye bir kadın varmış. Şimdiki teknoloji ile Paris Hilton’la beni yatakta çırılçıplak bir araya getirmek çocuk oyuncağı. 50 sene önce ölmüş bir adamı yeni bir filmde canlı oynatıyorlar. Şimdiki teknolojiyle her şeyi yapabilme ihtimali var” dedi. “Bu noktada bu adamları durduramazlarsa son olarak öldürme projesini devreye sokacaklar herhalde” diyen Cübbeli, “Telefon ediyor diyor ki, Daha kötüsü var elimde, Daha kötüsü ne? ‘Erkek erkeğe var’ diyor” şeklinde konuştu.

Cübbeli Hoca’dan satırbaşları:

Kaset işiyle uğraşanlar, cemaat içinde önemli birini arayarak “Hoca TV’ye çıkmasın, konuşmaları durdursun” dediler. Bunlar devletin birimlerinin adını kullanıyorlar.

Biz din adamıyız. Cemaatin içinde bana komplo kuran yok. Cemaatler arasında olabilir.

Emniyetimiz bize yardımcı olsun. Şantaj ve fotomontaj var.

Salı günü suç duyurusunda bulundum. Biz de hakkımızı istiyoruz. Şu anda postaneden atılma böyle bir iğrençlik var. Biz kimseyi suçlamıyoruz. Biz iftara atanlar gibi iftira mı atalım?

Bizim sızıntı Wikileaks kadar büyük değil. Medyanın hiçbiri “Etik açıdan bu para etmez” diye almadı. Çünkü bu videoyu izleyen gazetecilerle konuştum. Ben bunları yapanların dünyada belalarını bulacağına inanıyorum.

Bunlar namussuz, şerefsiz adamlar. Seni hanımınla da çekerler. Bir kitapsızlık, dinsizlik var. Kimin eli kimin cebinde belli değil.

Sponsorlu Bağlantılar

“Cübbeli’den Kaset Açıklaması” için 10 yanıt

Hanı derler ya ıyi gün dostu kötü günde belli olur hepimz hocmzla birlikte olalm

bir de bu sahte mehdi, yani aslinda iftiraci Sufyani Deccal (acik isim vermeyelim yine, sadece bazi harfler verelim, artik dileyenler diledikleri gibi anlasinlar (=A.O.) aslen insanlarda serbest irade diye birsey de olmadigini, ve dolayisiyla burada insanlara her turlu adi hareketleri (cinayet, fuhus, hirsizlik, katliam, ..) aslen hep Allahin ve de “cebren” yaptirdigi yalanini da uydurarak (bir de bununla ilgili yine uydurma bilimsel bir fantezi koymustu uydurma sitelerinden birine bir zaman once, belki de hala oradadir), boylece hz. Peygamberin (a.s.) ve Onun izinden giden tum ehli Sunnet salih Musluman Din Adamlarinin direk olarak reddedip lanet ettikleri o sapik “Cebriye” mezhebinin bu sapik gorusunu dahi Allah’tan hic korkmadan savunmaya kalkmis.
Yuce Allah kendisi ve serefli Peygamberi hz. Muhammed (a.s.) adina bu tip igrenc yalanlari uyduran, ve bir de bu tip igrenc yalanlari kendilerine ilham ve vahyedilmis Ilahi ve Nebevi hakikatler olarak gorup bunlara binaen kendilerini mehdi zannedecek olan bu tip sapkin Sufyani Deccallerin (=A.O) ahir zamanda boylece kesinlikle tureyeceklerini, ve akabinde ise bunlarin ugrayacaklari feci akibetlerini de yuce Kitabinda onceden en mucizevi bir bicimde ve acikca isaret etmis burada. (Kuran, Yunus Suresi 17, Enam Suresi 93, Araf Suresi 30)

Dolayisiyla, bu iftiraci Sufyani Deccalin (=A.O.) yukarida Cubbeli Ahmet Hocaya ve onun sahsinda tum salih ehli Sunnet Musluman Din Adamlarina karsi yaptirdigi bu igrenc iftira ve montajin da aslen boylece kendisine (kendi kafasinda uydurup turettigi) bu sahte tanrisi (yani aslen suurunda olmadan kendisine kulluk ettigi bu Seytan) tarafindan “cebren” ve ilham ile yaptirildigini da acikca anlamis olmaliyiz boylelikle burada. (Kuran, Nahl Suresi 100, Isra Suresi 64, Araf Suresi 30, …) Yuce Allah bu tip iftiraci Sufyani Deccallerin (=A.O.) bu tarz en serefsiz hareketlere de mutlaka kalkisacaklarini, ve sonunda bundan oturu de ugrayacaklari feci akibetlerini yine burada en mucizevi bir bicimde acikca isaret etmis en evvelden beri. (Kuran, Nur Suresi 11)

bu mutlaka o Sahte Mehdi, yani Sufyani Deccalin (=isim vermeyelim, sadece bazi harfler verelim, artik dileyenler diledikleri gibi anlasinlar = A.O.) Cubbeliye karsi giristigi adi bir komplo olmali.
hz. Peygamber (a.s.) bu Sufyani Deccalin (=A.O.) en basta sahte bir cenneti ve cehennemi (beyine elektron akimi vermesi ve buna bagli olarak kendine kanmis sapkinlari boylece Iluzyon icinde yasatmasi),
ve kendisini sonunda Allah ilan edecegini (Allah heryerdedir, bana sahdamarimdan yakindir, oyleyse bendedir!) teknigiyle dolayli olarak,
ve Haclilarla ve Siyonistlerle yakin isbirligi icinde olacagini (Amerikan Haclilarin en cok kullandigi ve sevdigi vaftizci “John” ve Siyonistlerin en cok kullandigi ve sevdigi kohen “Aaron” takma isimlerini belki de bir sekilde –elbette Turkcelestirdikten sonra– bu Sufyani Deccale mahlas olarak takarak,
mucizevi olarak 1400 yil onceden acikca isaret etmis durumda. Oyleyse, Yuce Allah simdi bu Sufyani Deccalin (=A.O.) maskesini boylece dusurup bunu salih Musluman Din Adamlarinin ve salih Muminlerin eliyle boylece desifre edecek ve layik oldugu sekilde cezalandiracaktir eninde sonunda, insallah, yine aynen sevgili Peygamberimiz hz. Muhammedin (a.s.) 1400 yil onceden mucizevi olarak bunu aynen boylece haber verdigi gibi.

kimin doğru söylediği muamma.ama sıl olan bunu yapan ahmet hoca da olabilir,montajda olabilir.bilimsel veriler sonucu hrşey ortaya çıkabilir.parmak izi olayın yeri filan.demokraside çareler tükenmez bence kesinleşmeli sonuç.montaj deyip çıkılmamalı işin içinden..

Amerikan Evangelistler ve ortaklari Siyonistler uzun zamandan beri Islam aleminde boyle bir sahte Mehdi (isim belirtmeye luzum yok) turetip bunun vasitasiyla, oncelikle “aslinda dis dunya ve madde diye birsey olmadigini, herseyin sadece insanlarin beyninde basit bir elektrik akimi sonucu olusan bir iluzyon! oldugunun” propagandasini yaptirip boylece Muslumanlari bununla sarhos edip uyusturmaya,
ve ardindan da “Allahin heryerde ve insanin sahdamarinda bulundugunu, ve dolayisiyla boylece bu sahte Mehdinin Allahin kendisine boylece hulul etmis bir Allah Tecellisi! oldugu” propagandasini da yaptirip, ardindan da bu minvalde kendi uretecekleri ve yine bu kanalla Tanri Tecellisi! ilan edecekleri sahte Isayla birlestirip boylece Mesih Deccal ve bu Sufyani Deccal (isim belirtmeye luzum yok) hakimiyetini tesis etmeye calisacaklardi, calisiyorlar.
Cubbeli Ahmet Hoca Seytanin bu global planini farkedip Muslumanlari bu konuda bir nebze uyandirmaya ve bilinclendirmeye calisinca, elbette bu Mesih Deccal ve bu Sufyani Deccal (isim bildirmeye luzum yok) derhal Cubbeli Ahmet Hocaya ve bu tuzagin farkina varmis olan diger tum degerli Musluman Din Adamlarina boyle adi komplolar kurmaya girismis ve girisecek olmalilar. Allah tum salih Muslumanlari bu tip Sufyani fitnelere karsi acilen uyandirsin, ve tum salih Muslumanlara bu Mesih Deccal ordusuna karsi zafer ihsan eylesin.

evet, bu yukaridaki o sahte mehdinin (isim vermeye gerek yok) Cubbeli Ahmet Hocaya karsi giristigi adi bir komplo olabilir, buyuk ihtimalle.

bunun altinda resmen adnan oktar var ve bence bunun bir oyunu cunku adnan hoca guzel mankenlerle anildi ve sonra harun yahya adiyla genis kitlelere gercek olan ve tum muslumanlarin bildigini… teknolojiyle birlestiren bir sahis.. adini temize cikartan ve teknoloji iyi bilen bence bu montaj icin de bu var

Cubbeli Ahmet hocaya bu komployu ve iftirayi kimlerin ve ne icin hazirladiklarini anlamak hic de zor degil aslinda.

Cubbeli Ahmet Hoca kendisini Mehdi ilan eden o sahtekar “Sufyanlari” desifre edip cesaretle kinadigi icin, bu “Sufyanlar” Amerikan ve Siyonist efendileriyle simdi Hocaya tuzak kurup onu indirmeye calisiyorlar. Ancak sonunda daha da desifre edilecek ve buyuk hezimete ugrayacaklar, Allahin izni ve yardimiyla!

http://au.video.yahoo.com/watch/6632918/17224321

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

RenkliNOT