Kategoriler
Magazin Soru / Cevap

Murat Boz’un sevmediği şeyler nelerdir?

Sizden gelen soru:

* Murat Boz’un sevmediği şeyler? *

Cevap:

Murat Boz’un Sevmedikleri

İnternette yaptığımız araştırmalara göre Murat Boz’un en sevmediği şeyler arasında yalan ve ısrar varmış. Yani yalan söylenilmesinden nefret ediyormuş ve kendisine bir şey için ısrar edilmesinden nefret ediyormuş.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca Murat Boz’un bir röportajında seks hakkında konuşmayı sevmediğini de dile getirdiğini söyleyelim.

Bir de size Murat Boz röportajı sunmak istiyoruz. İşte Murat Boz hakkında merak edilenler;

Ayrıca bakınız: Murat Boz’un En Sevdiği Şeyler

Murat Boz

Murat Boz Röportajı

Çok yoğun bir konser programınız var. Mayıs ayında 19 konser verdiniz. Sizce bu ilginin kaynağı nedir?

‘Aşklarım Büyük Benden’ albümüm çok beğenildi çünkü içinde her zevke ait şarkılar bulunuyordu. Ayrıca ‘O Ses Türkiye’nin beğenilmesi ve Yedigün gibi bir markanın yüzü olmam da bana olan ilginin artmasına neden oldu.

BENİ ŞIMARTIYORLAR

Yapılan anketlerde en çok arzulanan erkeklerden birisiniz…

Hayranlarımın ilgisinin sahnedeki enerjime çok büyük bir katkısı var. İtiraf etmeliyim ki; beğenilmek ve arzu edilmek elbette benim de ruhumu okşuyor.

Hayranlarınızla aranızda geçen ve sizi şaşırtan enteresan olaylar oluyor mu?

Hangi birini anlatsam… İstanbul’dan kalkıp Londra konserime gelenleri mi anlatsam, benim bile görmediğim çocukluk fotoğraflarımı bulup bana hediye albüm yapanları mı? Beni çok şımartıyorlar.

Sahnede olmak size neler hissettiriyor?

Binlerce kişi hep bir ağızdan sizin şarkılarınızı 90 dakika boyunca söyleyince acayip bir enerji alışverişi oluyor. Bu duyguyu tarif etmek imkansız. Sahnede olmanın verdiği hazzı başka hiç bir yerde alamıyorum.

Size gelen reklam ya da program tekliflerini neye göre kabul ediyorsunuz?

Öncelikle gelen projeleri benimsemem ve o projeye inanmam gerekiyor. Eğer projeye inanırsam bu sefer ekibimle bir araya gelip teklifi birlikte değerlendiriyorum ve birlikte karar veriyoruz.

Murat Boz vücut

MÜZİK BENİM HAYATIM

Yine Yedigün’ün marka yüzü oldunuz. Bu kez nasıl bir kampanyayla göreceğiz sizi?

Bol aksiyonlu ve eğlenceli bir televizyon reklamıyla kampanyayı başlattık. Tepkiler çok olumlu. 2012 sezonu boyunca birçok eğlenceli projeye imza atacağız.

Reklam filminde, su üzerinde yürüdüğünüz sahnenin çekiminde dublör kullanmadığınızı söylediniz. Zorlandınız mı?

Hayır dublör kullanmadım. 50 küsur yaşındaki Tom Cruise kullanmıyorken benim kullanmam yakışık almazdı. (Gülüyor) Ama elbette, ‘Titanic’ gibi bir çok ünlü filmde stant koordinatörlüğü yapmış olan Dusan Hyska ile çekimler öncesi uzun süre çalıştık. Çekimler, bol aksiyonlu, biraz çürüklü, sıyrıklı, ağrılı ama bir o kadar da eğlenceli geçti.

Nasıl bir gelecek planlıyorsunuz?

Müzik benim hayatım. Allah izin verdiğince, mümkün olduğunca uzun soluklu bu işi yapmayı arzu ediyorum. Özel yaşamımda da şu anki halimden gayet memnunum.

Kral Tv Ödülleri’nde sevgiliniz Eliz Sakuçoğlu’na teşekkür edip onu sevdiğinizi söylediniz. Bu konuşmayı planlamış mıydınız yoksa spontane mi gelişti?

Bunu ne kadar planlayabilirsiniz ki! Sonuçta o ödülü alacağımı bile bilmiyordum. O an ne hissettiysem paylaştım.

EN BÜYÜK DESTEKÇİM ELİZ

Eliz Hanım nasıl tepki verdi?

Tabii ki sürpriz oldu.

Eliz Hanım sizin için ne ifade ediyor desem…

Yıllardır bir hayatı paylaşıyoruz ve mutluyuz. Eliz en büyük destekçim.

Ünlü biri olarak mutlu bir ilişki sürdürmek kolay olmasa gerek…

Kendimi bildim bileli, uzun sureli ilişkiler yaşadım ve böyle mutlu oldum. Tersini de denedim ama içsel huzuru bu şekilde buldum.

Hayranlarınızı küstürmemek için mi evlenmiyorsunuz?

Tabii ki zamanı gelince biz de evlenmeyi düşüneceğiz. Hayranlarım benim kadar Eliz’i de benimsemiş durumda.

Murat Boz

‘O SES TÜRKİYE’ İLE HERKES BENİ TANIDI

Kariyerinizi ‘O Ses Türkiye’ yarışmasından önce ve sonra diye ayırsak yanlış mı olur?

‘O Ses Türkiye’den sonra popülerliğim biraz daha arttı. Artık sadece konserime gelen hayranım değil, onun annesi, babası, anneannesi ve dedesi de tanımış oldu beni. Konuk olduğum TV programlarında kendimi yeteri kadar tanıtma imkanım olmuyordu. Malum; süre kısıtlı oluyor ya da format gereği başka şeylerden bahsetmek gerekiyor. ‘O Ses Türkiye’ yarışması formatı ve süresi gereği bana bu şansı verdi bu yüzden de kendi adıma çok mutluyum.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIM

Murat Boz ismi artık bir marka haline geldi. Bu durum sizi korkutuyor mu?

İlk solo albümümü çıkarmadan önce de bu piyasanın içindeydim. Açıkçası biraz daha hazırlıklıydım şöhrete. Ayrıca, sadece benim konumumda biri için değil çalışan herkesin belli sorumlulukları var ben de onlardan biriyim.

Başarı tanımınız nedir?

Yaptığım işin bana her anlamda olumlu geri dönüşü benim için bir başarı kıstasıdır. Buna konserlerim, albüm satışlarım, dijital ortamda ve sosyal platformdaki performanslarım, yer aldığım kampanyalar da dahil. Ama hep söylediğim bir şey var ben henüz yolun başındayım. Daha da iyisini yapmak için uğraşıyorum.

6 sene içinde geldiğiniz yerden memnun musunuz?

Evet, 6 senede geldiğim noktadan da gayet memnunum. Hiç bir zaman acelem olmadı, popülerliğim ve başarımda buna doğru orantılı arttı. Ancak önemli olan popülerlik değil de kalıcı olmayı başarabilmeniz. Benim de bütün hedefim ve kariyer planım buna yönelik.

Sponsorlu Bağlantılar

“Murat Boz’un sevmediği şeyler nelerdir?” için 2 yanıt

Murat seni çok seviyorum sen benim tek askimsin en büyük hayalim konserine gelip murat diye bagirmak ama konserine gelmek içinde önce YGS yi kazanip istanbula gelmek yoksa başka bir şekilde seni ancak rüyamda gorurum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

RenkliNOT