Kategoriler
Magazin Soru / Cevap

Selena Gomez’in telefon numarası ne?

Sizden gelen soru:

Selena Gomez’in telefon numarası ne? *

Cevap:

Selena Gomez’in telefonu

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez’in telefon numarasını internette yaptığımız araştırmalar sonucunda bulduk. Fakat doğruluğu konusunda bir garanti veremediğimiz için buradan yayınlayamıyoruz. Ayrıca ünlülerin kişisel telefon numaraları kamuya açık olmadığını da hatırlatalım. Eğer yayınlanması halinde ceza alabileceğimizi bilmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu yüzden Selena Gomez’in telefon numarasını yayınlamak yerine ona ulaşabileceğiniz iletişim adreslerini vereceğiz. Selena Gomez’in kendi kişisel web sitesinin adresini ve kullandığı Twitter adresini sizinle paylaşıyoruz.

Ayrıca bakınız: Selena Gomez hamile mi?

Selena Gomez 2

Selena Gomez iletişim bilgileri

Ayrıca Selena Gomez’e illede telefondan ulaşmak isteyenler için müşteri servisinin 7/24 ulaşabileceği numarasını veriyoruz.

  • ABD’den arayanlar için telefon mumarası: 1-800-767-7160
  • ABD dışından arayanlar için telefon numaraıs: +1-949-333-4820
Sponsorlu Bağlantılar

“Selena Gomez’in telefon numarası ne?” için 7 yanıt

SLM NBR MRB MERHABA osman ozturk evlenmek istiyorum zonguldak merkez

bu sahte gerçek selena marie gomezin numarasını ben biliyorum istanbulda konserinin sonunda almıştım.

arkadaşlar bu yalan gerçek telefon numarası yeminle ALLAH kuran-ı kerim çarpsın anam sülalem üzerine yeminle doğru 922 322 14 58 yalan dil bak yamin edyom yanlış çıkarsa sülalem ölsun bu arada arkıdişler ben selena gomezle binlerce kez konuştum konserine gittim zaten konserine gittiğim zaman verdi telefon numararası ben istanmul ağaoğlu my home da oturuyom istanbula geldi selana gomez ben onla konuştum 19 yaşındayım ingilize hocalığı okuyorum o yüzden onunlka rHATÇA KONUŞABİLİYORUM İNANMIYORSANIZ beni arayın konuşalım t

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

RenkliNOT