Kategoriler
Soru / Cevap Spor

Hangi takımı tutmalıyım?

Sizden gelen soru:

Hangi takımı tutmalıyım? 

Cevap:

Takım tutmak çoğu zaman bir hobinin ötesine geçer ve fanatizme doğru kayar. Sahiplenmek ve aidiyet duygusu içerisinde olmak insanı her zaman aşırıya kaçırır. Bu yüzden takım tutanların taraftarlık konusunda akıl ve mantık ile hareket etmesi daha zor olur ve genellikle duyguları ile hareket ederler.

Sponsorlu Bağlantılar

Peki hangi takımı tutmalı?

Bizler genellikle annemizin, babamızın, abimizin yada kendimize örnek aldığımız bir kişinin tuttuğu takımı küçüklükten itibaren tutmaya başlarız. Küçüklükten itibaren o takımı desteklemeye başlarız ve yavaş yavaş o takıma bağlanırız. Bu şekilde takım tutmak yanlış değildir ancak akla uygun olan bu değildir. Çünkü başkalarının seçimi bizim seçimimiz oluyor.

dünyanın en iyi takımı

Bunun yerine kendi seçimimizi kendimiz yaparak tutacağımız takımı seçmeliyiz. Kendi kişiliğimize uygun, kendi karakterimize uygun bir takımı seçmeliyiz. Sizin değerleriniz ile uyumlu olan ve sevdiğiniz renklere sahip olan, sevdiğiniz idealler üzerine kurulan, tarihi ile sizi cezb eden, milli duygularınıza hitap eden vs. takımlara yönelmek daha doğru olur.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

RenkliNOT