Facebook hesabını kapattığımızda hesaba ait neler siliniyor?

Soru CevapCategory: İnternetFacebook hesabını kapattığımızda hesaba ait neler siliniyor?
Muhammet sordu 1 sene önce

Merhaba,
Sosyal Medya Hesaplarımızı Kapattığımızda Örneğin Facebook Hesabımızı Kapattığımızda Hesaba Ait Neler Siliniyor Veri Tabanından Siliniyormuyuz ?
Saygılar.
Not; Soruyu Sorma Nedenim Kapattığım Facebook Hesabımın Arkadaşlarımla Yaptığım Konuşmalar Duruyor Olması.

Sponsorlu Bağlantılar

1 Cevap
admin Staff cevapladı 1 sene önce

Facebook hesabını kalıcı olarak sildiğiniz zaman nelerin silindiği ve ne kadar sürede bu işlemin gerçekleştiği konusunda Facebook tarafından yapılan açıklama aşağıdaki gibidir;
 

  • Hesabınızın kalıcı olarak silinmesini talep ettikten sonra, fikrinizi değiştirme ihtimaline karşı silme işlemini birkaç gün bekletiyoruz. Bu süre içinde hesabınıza tekrar giriş yaparsanız, silme talebiniz iptal edilir.
  • Hesabınız silindikten sonra hesabınıza yeniden erişim elde edemezsiniz.
  • Facebook’ta yaptığınız bazı şeyler hesabınızda tutulmaz. Örneğin, hesabınızı silseniz bile arkadaşınıza gönderdiğiniz mesajlar onda kayıtlı kalabilir. Bu bilgiler, siz hesabınızı sildikten sonra da kalır.
  • Fotoğraflarınız, durum güncellemeleriniz gibi paylaştığınız şeylerin veya yedek sistemlerde saklanan verilerin tamamının silinmesi 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler tarafımızdan silinirken, Facebook’u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.
  • Bazı malzemelerin (ör. günlük kayıtları) kopyaları, teknik nedenlerden ötürü veri tabanımızda kalabilir. Hesabınızı sildiğinizde, bu malzemeler kişisel olarak ayırt edilebilir her türlü içerikten arındırılır.

Cevabınız