Selena Marie Gomez Kimdir? Hayat Öyküsü ve Biyorafisi

Sponsorlu Bağlantılar

Selena Gomez yada tam adı ile Selena Marie Gomez çok ünlü bir ABD’li aktris ve şarkıcıdır. 22 Temmuz 1992 yılında Texas eyaletinde dünyay gelen Selena Marie Gomez, özellikle genç erkek ve kadınların sevgilisi durumunda. Selena Marie Gomez’i meşhur yapan ise Waverly Büyücüleri dizisindeki Alex Russo karakteri olmuştur.

Sponsorlu Bağlantılarrr
Selena Gomez
Genel bilgiler
Doğum adı Selena Marie Gomez
Doğum 22 Temmuz 1992 (24 yaşında)
Grand Prairie, Teksas
Tarzlar Pop rock, R&B, Dans-pop, hip hop, Elektropop
Meslekler Oyuncu, tasarımcı, şarkıcı
Etkin yılları 2002-günümüz
Müzik şirketi Interscope (2015-günümüz), Hollywood Records (2008-2014)
İlişkili hareketler Selena Gomez & the Scene Demi Lovato
Jonas Brothers Taylor Swift
Justin Bieber

Selena Gomez Biyografi

Selena Gomez, Gomez ailesinin tek çocuğudur. Selena’nın annesi Dallas’taki yerel tiyatrolarda sahne alıyordu. Selena’nın da oyunculuk yeteneği annesinden ileri gelmektedir. Çocukluğunda hep annesinin provalarını seyreder. Selena Gomez Dallas’taki bir ajans tarafından keşfedilir. İlk rolü Barney&Friends’te Gianna adlı karakterdir.

Selena Ekim 2007 den itibaren Disney Channel için Waverly Büyücüleri’ndeki Alex Russo karakterini canlandırmaktadır. Aslında bu rol ilk olarak Alexa Nikolas’a teklif edilmiştir. Ancak rol Gomez’in olur. Selena Gomez Barney&Friends’ten rol arkadaşı Demi Lovato ile çok yakın arkadaşlardır.

Selena Gomez Filmografi

Diziler

Yıl Adı
2002—2003 “Barney & Friends” (Barney&Arkadaşları)
2006 “Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı”
2007 “What’s Stevie Thinking”
2007 “Hannah Montana”
2007 “Arwin”
2007 Wizards of Waverly Place (Waverly Büyücüleri)
2009 Sonny with a chance (Bir Şans ile Sonny)
2009 Zack ve Cody Güvertede
2009 “Hannah Montana”

Filmler

Yıl Adı
2003 “Spy kids 3D:Game Over “
2005 “Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”
2006 “Brain Zapped”
2008 “Horton hears a who”
2008 “Another Cinderella Story”
2008 “Princess Protection Program” (Prenses Koruma Programı)
2009 “Wizards of Waverly Place :The Movie”
2010 “Beezus and Ramona”

Selena Gomez Diskografi

Yıl Adı
2006 “Brain Zapped”
2007 “Everything Is Not What It Seems”
2008 “Cruella de Vil”
2008 “Tell Me Something I Don’t Know”
2008 “New Classic” (Drew Seeley ile)
2008 “Bang a Drum”
2008 “Fly to Your Heart”
2009 “Make It Happen” (David Henrie ile)
2009 “Perfectly”
2009 “Whoa Oh!” (with Forever the Stickest Kids)
2009 “One and the same” (Demi Lovato ile)
2009 “Head First”
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Yazılar


(26) Yorum

    Beyza
    10 Nisan 2013 - 15:38

    I’m a great admirer of Selena Gomez. I dream I’d love to see it. I know all the songs ta facebook profile pic of his follower even have a picture of the selena gomez love you describe the degree of’d love to see him or even talk to him when it comes to turkey konya, definitely go to the concert if a man like him very much and seeing him cry makes me very sad and infinite love him too I LOVE SELENA I kiss you plenty of <3 <3

    zarife
    11 Mart 2013 - 21:58

    seni cok seciorum selena gomez bukadar

    johanna
    08 Mart 2013 - 22:05

    ı hate you

    ilayda
    08 Mart 2013 - 22:03

    selena seni çok seviyorum odam senin posterlerinle kaplı ben 16 yaşındayım ama seninle aynı gün doğmak isterdim doğum günüm 28 haziran senin 22 temmuz burçlarımız aynı belki de bi gün amerikaya gelirim senin için ama şunu bil ki ben senin en büyük hayranınım :))))))

    I LOVE YOU <3

    Sarah JONAS
    22 Eylül 2012 - 19:05

    I love you Selena.

    Selena Marie GOMEZ
    22 Eylül 2012 - 19:02

    Senin ennnnn büyük hayranın benim Selena Ablacığım.

    çağla melek şeker
    29 Ağustos 2012 - 14:06

    ben bu selena gomezle aynı burcum oda yengeç bende bu durumda onla huylarımız benziyo ı love you selenaaaaa!!!!!!!

    irem
    02 Ağustos 2012 - 21:28

    selena gomez ben seni hiçmi hiç sevmiyoru

    asude
    05 Temmuz 2012 - 20:05

    onun sarkıları agzımdan düsmek bilmiooooo yes I goodby firsteam candy

    asude
    05 Temmuz 2012 - 20:02

    BUARADA selenanınki gibi siyah gözüm ve siah sacım var beyaz tenlive selena boyundayım

    asude
    05 Temmuz 2012 - 20:00

    inanmıyacaksınız ana ben selena gomeze o kadar cok benziyom ki hatta ben ingilizce dersi alıom süperrr konusuom u I LOVE YOU BABY SELENA GOMEZ senin kardesin sanıyolar beni GOODBY 😀

    rana
    01 Temmuz 2012 - 13:00

    I love you selena odam senin şarkılarınla ve senin resimlerinle dolu çok güzelsin aynı benim gibi

    selin
    15 Mayıs 2012 - 00:14

    öffffffffffffffffff sz ne kadar eziksiniz ona bakarasanız bende selena yı çok seviyorum .ama ona saplakntılı değilim.ama neyazıkki siz öylesiniz.ve ona bakarsanız ben olmasamda arkadaşım selena gomezi öptü bu da size kapak. ve de benim ona saç ve gözlerim beziyo tamammı .
    selena gomez seni seviyorum.

    deniz
    14 Mayıs 2012 - 19:38

    selena gomez abla senin en büyük hayranınım.çoktatlısın umarım seni tanıma şansım olur oyunculuğuna hayranım sen benim prensesimsinşarkıların çok güzel umarım her zaman bu kadar tatlı ve bu kadar da başarılı olsursun.sen benim en iyi hayranı olduğum en iyi oyuncusun.kendine iyi bak seni çokkkkkkkkkkk seviyorum

    şeyma
    24 Mart 2012 - 16:37

    ben I love you

    selena maria gomez
    08 Ekim 2011 - 18:24

    ay cocuklar selena gomez bunu okuyosan ben dansetmeye vede şarkı söylemeye bayılırım

    yasemin
    02 Eylül 2011 - 01:50

    arkadaşlar onun suratı hep boyayla bu hale geliyor hem okadın selena gomez biz kim okim kendinize yalan söylemeyin o sizin umrunuzda bile değil hem o yahudi biz müslümanız aramızdaki en büyük faark buuuu. hem öbür alemde allah ü teala bize güzelliğin nasıldı diye mi soracak hayır ibadetlerini yaptın mı diye soracak

    miss gomez
    26 Haziran 2011 - 15:59

    Ben Selena Gomez’i çok seviyorum.O çok şeker ve sevimli.Herşeyden fazla değer veriyorum ona msnsini arıyorum.Birtane buldum ama doğrumu bilmiyorum.I love you Selena!!! 😀

    irem efsa köse
    11 Aralık 2010 - 22:39

    seni çok seviyorum selena maria gomez bence öbürleri mariayı bilmiyorlardı ben tabi biliyorum seni çooooooooooooooooook seviyorum }

    irem efsa köse
    11 Aralık 2010 - 22:34

    ben bu kıza daha çok benziyorum gözüm onun gibi saç rengimde hem bende onun tüm kılipleri var ben ona çoooooooooooooooooooooook benziyoooooooooooooooorum }

    selena marie
    29 Ağustos 2010 - 20:25

    you love me.. i can see this and ı love you .. i have an facebook. you can go it and maybe we are be good friend :>:>:):) come please

    selena maria gomez
    20 Ağustos 2010 - 14:28

    hayyy my nemas selena maria ı you

    pelin
    06 Haziran 2010 - 16:05

    selena yalan atma kafadan yalana bak be benziyomuşta msn si varmışta ben de de face’si var zaten msn si yokmuş bu da sana kapak olsun nah msn si var zaten ben hollywooda gitmiş insanım amerikaya zaten gittim ve bütün ünlüleri gördüm hatta onlarla akşam yemeğine çıktım sinemaya gittim vs. vs. ama bi de sana bak bana zaten orda dedik i selena gomez ” insanın dünyada 2. eşi olurmuş bir benim iki sensin ” dedi.neyse uzatmıyalım ezik. BENİM SENİN GİBİ EZİKLERLE İŞİM OLMAZ TAMAM MI YAPMACIK SELENA yani kendini selena sanan kız

    şeyma
    02 Haziran 2010 - 22:37

    selena abla ben seni çok seviyorum yani ablam olsan bu kadar sevmem yani seni o kadar ok seviyorum ki anlatamam o şakilde türkiyeye gelsen beni görsen kanın ısınır hemen bana …………….seni ok seviyorum selena maria gomez ablacım

    Selena
    28 Mayıs 2010 - 16:35

    Ben Selena Gomez’i çok seviyorum.Sınıftaki herkes beni ona benzetiyor.Selena Gomez’in
    msn adresi bende var.Onla ingilizce konuşuyoruz.

    selen
    30 Mart 2010 - 19:16

    ben bu kızı kendime benzetiyorum bayılıyorum ama gerçekten çok benziyorum yaaaaaaaaaaaaa inannamıyorum.?şu an !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir